Pagini: 1 ... 10 11 [12]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 003 Fractii  (Citit de 93395 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
SilviuAk
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #275 : Ianuarie 09, 2014, 19:53:43 »

de ce imi tot spune ca nu aveti pe server fstream.h si iostream.h??

Eu fac programele in Turbo C++ IDE .
Care este problema??
Memorat
xtreme77
Client obisnuit
**

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 69



Vezi Profilul
« Răspunde #276 : Februarie 14, 2014, 15:59:31 »

Am si eu o problema:am incarcat sursa asta(http://www.infoarena.ro/job_detail/1107827) acum 2 ore si jumatate si inca nu mi s-a evaluat..in cazul acesta,ce as putea face? Brick wall
Memorat
spock
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4



Vezi Profilul
« Răspunde #277 : Februarie 28, 2014, 14:12:35 »

Nu inteleg cum imi iese din timp sursa asta! Annoyed
Cod:
#include <cstdio>
using namespace std;

int cmmdc(int a,int b){
    if(a==b)
        return a;
    else if(a>b)
        return cmmdc(a-b,b);
    else
        return cmmdc(a,b-a);
}

int main()
{
    freopen("fractii.in","r",stdin);
    freopen("fractii.out","w",stdout);
    register int n,i,j,u;
    u=0;
    scanf("%d",&n);
    for(i=1;i<=n;i++){
        for(j=1;j<=n;j++){
            if(cmmdc(i,j)==1)
                u++;
        }
    }
    printf("%d",u);
    return 0;
}

Memorat
andreey_047
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #278 : Aprilie 11, 2014, 14:05:46 »

Nu inteleg cum imi iese din timp sursa asta! Annoyed
Cod:
#include <cstdio>
using namespace std;

int cmmdc(int a,int b){
    if(a==b)
        return a;
    else if(a>b)
        return cmmdc(a-b,b);
    else
        return cmmdc(a,b-a);
}

int main()
{
    freopen("fractii.in","r",stdin);
    freopen("fractii.out","w",stdout);
    register int n,i,j,u;
    u=0;
    scanf("%d",&n);
    for(i=1;i<=n;i++){
        for(j=1;j<=n;j++){
            if(cmmdc(i,j)==1)
                u++;
        }
    }
    printf("%d",u);
    return 0;
}

Tu faci in O(n*n) , n = 1 000 000
Memorat
breahnadavid
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 15



Vezi Profilul
« Răspunde #279 : Mai 30, 2014, 16:39:51 »

ma ajută și pe mine cineva Huh
de ce nu intru în timp Huh
 Brick wall Brick wall Brick wall
Cod:
#include <iostream>
#include<fstream>
  
  
  
using namespace std;
  
ifstream f;
ofstream g;
  
long int i,j,n;
 
long long t[1000002],k;
  
int main()
{
f.open("fractii.in");
g.open("fractii.out");
  
f>>n;
  
k=0;
for(i=2;i<=n;i++)
        {
        t+=i-1;
        for(j=i+i;j<=n;j+=i)t[j]-=t;
        k+=t;
        }
 
g<<k*2+1;
g.close();
}

... GAtA!!!! am rezolvat problema )))
habar n-aveam ca tipul long long merge mai greu decit int.. Smile
« Ultima modificare: Mai 30, 2014, 22:06:54 de către Breahna David » Memorat
geaninmihai
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #280 : Ianuarie 29, 2015, 22:02:22 »

Primesc doar 10 puncte la problema asta, si nu inteleg de ce. Ma poate ajuta cineva?
Cod:

#include<fstream>
using namespace std;
int a,b,n;

int cmmdc(int a,int b)
{ while((a!=b)&&(a>0)&&(b>0))
{if(a>b)a=a-b;
else b=b-a;
}
return a;
}

int main()
{int s=0;
ifstream f ("fractii.in");
ofstream g ("fractii.out");
f>>n;
f.close();

for(int i=1;i<=n;i++){
for(int j=1;j<=n;j++)
if(cmmdc(i,j)==1)s+=1;
}
g<<s;
g.close();


return 0;
}

« Ultima modificare: Februarie 05, 2015, 22:32:25 de către Savin Tiberiu » Memorat
SebiSebi
Nu mai tace
*****

Karma: 76
Deconectat Deconectat

Mesaje: 306



Vezi Profilul
« Răspunde #281 : Ianuarie 29, 2015, 23:03:33 »

Programul tau nu este suficient de rapid si de aceia primesti Time Limit Exceeded. Rezolvarea ta nu este cea optima, adica ordinul de complexitate este prea mare. Pentru 100p trebuie sa folosesti indicatorul lui Euler.  Ok
Memorat
cristiandrei
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #282 : Aprilie 11, 2015, 21:19:49 »

rezultatele la problema sunt bune dar nu stiu cum sa fac sa pot rula si nr. 1000000?
Memorat
MAlexandru
Strain


Karma: -2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #283 : Iunie 02, 2015, 11:18:21 »

mie personal in opinia mea mie nu mi-a placut aceasta problema dupa mine dupa parerea mea Fighting
Memorat
MareSite
Strain


Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #284 : Decembrie 07, 2015, 19:05:29 »

O problema frumoasa, dar "catchy" asa Tongue
Memorat
Mircea_Donciu
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 11



Vezi Profilul
« Răspunde #285 : Decembrie 21, 2015, 21:30:58 »

Fac un ciur care da si indicatorul lui euler pt nr de la 2 la un milion apoi adun totul pana la n, imultesc cu 2 adun 1, imi da la toate testele mele dar pe problema imi da 0. Ati putea sa-mi explicati de ce. Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Fighting
Memorat
liquidsky
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #286 : Ianuarie 02, 2016, 18:52:57 »

Hei, imi spuneti, va rog, daca e buna rezolvarea asta? (am incercat sa trimit dar nu am nicio sansa  Brick wall) multumesc.
Memorat
liquidsky
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #287 : Ianuarie 02, 2016, 18:53:40 »

#include <iostream>
using namespace std;

bool sunt_prime (int a, int b)
{int r;
while (b!=0)
{r=a%b;
 a=b;
 b=r;
}
 if (a==1)
return true;
else
return false;
}


int main()
{
    int numa, numi,rezult,n;
    rezult=0;
    cin >> n;
    for (numa=1 ; numa<=n; numa++)
    {
        for (numi=1; numi<=n; numi++){
            if (sunt_prime(numa, numi)==true)
                {
                    rezult ++;
            }
        }
    }
    cout << rezult ;

}
Memorat
Elisei1999
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #288 : Ianuarie 03, 2019, 17:12:33 »

#include <iostream>
#include <fstream>

using namespace std;

int main()
{
    ifstream fin("fractii.in");
    ofstream fout("fractii.out");

    int N, numarator, numitor, i, contor = 0, gasit;
    fin >> N;

    for(numarator = 1; numarator <= N; numarator++){
        for(numitor = 1; numitor <= N; numitor++){
            gasit = 1;
            for(i = 2; i <= numitor; i++){
                if(numarator % i == 0 && numitor % i == 0){
                    gasit = 0;
                    break;
                }
            }
            if(gasit == 1){
            //  fout<<numarator <<"/"<<numitor<<"  ";
                contor++;
            }
        }
    }
    fout<<endl << contor;

    return 0;
}


Ce ar trebuii sa fac sa ma incadrez in timp? Iau 20 p
Memorat
Galatanu_Bogdan
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #289 : Ianuarie 20, 2019, 10:25:38 »

Dar, 1/1 e ireductibil? Rezultatul e 1.
Memorat
Pagini: 1 ... 10 11 [12]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines