Pagini: 1 2 3 [4]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 007 Arbori de intervale  (Citit de 35443 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
mathboy
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 150
Deconectat Deconectat

Mesaje: 258



Vezi Profilul
« Răspunde #75 : August 10, 2015, 21:26:27 »

Poţi ca în fiecare nod să îţi ţii o structură în care memorezi valoarea şi poziţia elementului din vector. În felul acesta, atunci când alegi maximul pentru fiecare nod, poţi doar să compari cele 2 structuri între ele folosind un operator de comparare.

Sau poţi doar să îţi mai ţii un vector în care memorezi poziţia fiecărui element dintr-un nod şi îl actualizezi în timp ce faci update clasic pe valoarea nodului din arborele de intervale. Smile
« Ultima modificare: August 10, 2015, 21:32:45 de către Dragos-Alin Rotaru » Memorat
arvlge
Strain


Karma: -1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 13



Vezi Profilul
« Răspunde #76 : Octombrie 29, 2015, 09:26:02 »

Puteti sa-mi raspunde-ti la topic al deschis de mine
Memorat
xtreme77
Client obisnuit
**

Karma: 7
Deconectat Deconectat

Mesaje: 69



Vezi Profilul
« Răspunde #77 : Mai 23, 2016, 20:39:10 »

Implementez eu ceva intr-un mod neoptim, sau la problema asta chiar e imposibil sa iei 100 in Java ?
Memorat
Djok
Client obisnuit
**

Karma: 10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 70



Vezi Profilul
« Răspunde #78 : Mai 24, 2016, 09:56:16 »

Incearca sa construiesti arborele in timp O(N)... poate ajuta

UPD: dar nu cred să ajute..
« Ultima modificare: Mai 24, 2016, 10:25:11 de către Valeriu Motroi » Memorat
sulzandrei
Strain
*

Karma: -3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 28



Vezi Profilul
« Răspunde #79 : August 18, 2016, 22:36:50 »

Poate ar trebuii modificata limita de timp:
Brute force trebuie sa ia 30-40 dar ia 50 (http://www.infoarena.ro/job_detail/1743886)
Cu intervale de radical(n) trebuie sa ia 50 dar ia 100(http://www.infoarena.ro/job_detail/1743939)
Memorat
mihai.alpha
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 16



Vezi Profilul
« Răspunde #80 : August 19, 2017, 20:37:50 »

WTF imi da 0 puncte cu incorect pe primele 3 teste si TLE pe ultimele 7, insa am verificat Testul 1 (si 2) si raspunsul este exact la fel. HuhHuh?

Sursa: http://www.infoarena.ro/job_detail/2012947
Memorat
Matteoalexandru
Strain


Karma: 1
Deconectat Deconectat

Mesaje: 10



Vezi Profilul
« Răspunde #81 : August 08, 2019, 19:18:34 »

Salut, nu vreau sa fac reclama la alt site sau ceva dar mi-a fost greu sa inteleg de pe wikipedia, insa pe csacademy arborii de intervale sunt prezentati foarte bine si intr-o maniera interactiva, poate puteti adauga link catre site?
https://csacademy.com/lesson/segment_trees
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines