Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Elimin 2  (Citit de 3299 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« : Martie 25, 2007, 00:41:34 »

Aici se pot pune intrebari legate de problema Elimin 2 de la runda a 4-a a concursului preONI 2007, clasa a X-a.

Timpul alocat intrebarilor este de o ora. Intrebarile vor fi formulate astfel incat sa se poate raspunda cu DA sau NU. In caz contrar sau in cazul in care intrebarea isi gaseste raspuns in enuntul problemei, raspunsul va fi FARA COMENTARII.
« Ultima modificare: Martie 25, 2007, 08:16:21 de către Mircea Pasoi » Memorat
MciprianM
Nu mai tace
*****

Karma: 87
Deconectat Deconectat

Mesaje: 324



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 25, 2007, 08:23:57 »

imi merge la evaluare problema daca eu am borland c++ si nu Gnu C+=?
Memorat
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 25, 2007, 08:27:29 »

Daca nu folosesti elemente din borland care nu se intalnesc pe alte compilatoare iti va merge.

Nu mai postati in topicurile problemelor intrebari legate de alte chestii.
Memorat
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 25, 2007, 09:17:49 »

Timpul pentru intrebari a expirat.
Memorat
Cristian_Dragnea
Strain


Karma: -10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 25, 2007, 09:22:07 »

Scuze, intrebarea nu are nicio legatura cu problema, este foarte clara. Dar atunci cand trimitem rezolvarile, pp ca nu este nevoie si de fisierele .in si .out , numai de .cpp?
Memorat
DITzoneC
Nu mai tace
*****

Karma: 301
Deconectat Deconectat

Mesaje: 962



Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 25, 2007, 09:26:56 »

Da, doar .cpp/.c/.pas
Memorat
Cristian_Dragnea
Strain


Karma: -10
Deconectat Deconectat

Mesaje: 6



Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 25, 2007, 10:15:00 »

Inca ceva (si multumesc pentru raspunsul anterior): nu trebuia ca dupa ce am "introdus" fisierul in evaluator sa-mi afiseze rezultatul dupa compilare? Mie imi spune ca asteapta "waiting" ...
Este vorba despre job #35353;
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Martie 25, 2007, 10:46:32 »

Nu, evaluarea are loc dupa ce se termina concursul, adica la 1 jumate...
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #8 : Martie 25, 2007, 11:24:50 »

Nu, evaluarea are loc dupa ce se termina concursul, adica la 1 jumate...

13:15 mai exact.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines