Afişează mesaje
Pagini: [1]
1  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Concursuri / Răspuns: OJI 2013 biperm (XI-XII) : Martie 04, 2013, 20:22:46
pt testul 0 in ok arata asa
Citat
8 3
1 5 7 6 3 2 4
6 4 2 1 7 3 5

iar programul meu genereaza permutarea
Citat
6 4 7 1 3 2 5
1 5 2 6 7 3 4
si primesc punctaj pt permutare.

deci totu-i bine aici.
n-am rabdare sa verific toate ok-urile.
2  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Concursuri / Răspuns: OJI 2013 : Martie 04, 2013, 20:13:40
si eu care am vrut sa vin cu evaluatoarele sa ma dau mare Smile)
are cineva surse care au luat 100 de puncte sa ne uitam si noi la ele? Very Happy
3  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Concursuri / Răspuns: OJI 2013 : Martie 03, 2013, 20:50:08
^ pe site-ul oji nu sunt postate nici evaluatoarele nu sunt postate, nici subiectele. poate fac rost maine de la diriga Smile

Dar de biperm de la a 11-a ce parere aveti?
Dupa ce m-am gandit 10 minute la biperm, eram ceva de genul . Din pacate pt mine (oarecum), nu era asa imposibila precum parea, o idee ce am auzit-o si care a luat multe puncte avea la baza cuplaj. Se pare ca destul de multi s-au gandit la cuplaj sau ceva asemanator, din moment ce sunt punctaje destul de mari.
la biperm era usor de facut si un brut care sa mearga pe destul de multe cazuri. daca renuntai la una din cerinte te incadrai si in destul de multe teste ca timp cred.

4  infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole / Concursuri / Răspuns: OJI 2013 : Martie 03, 2013, 12:00:07
La 11-12 la problema biperm a fost o scapare. Ar fi trebuit sa se precizeze ca doua bipermutari se considera distincte daca elementele de pe pozitia i sunt distincte(puteau fi considerate distincte si din punctul de vedere al mutarilor).
Daca puneai intrebari comisia raspundea no comment  Fighting
mda. n-am inteles prea bine cum vin permutarile distincte.
initial am crezut ca pot scoate o formula matematica pt asta, dupa m-am gandit ca pur si simplu nu arata la fel. prost.
astept si eu evaluatoarele ca sa vad ce si cum.
mi-a placut ca la pc-ul la care stateam nu aveam niciun mediu de programare si cand m-am plans, administratora laboratorului de informatica mi-a zis "cauta ca trebuie sa fie!" - asta mi-a facut ziua Smile)
5  Comunitate - feedback, proiecte si distractie / Off topic / Răspuns: Concursul de informatica (de la extaz la agonie) : Martie 03, 2013, 10:52:09
In a 12a majoritatea elevilor se axeaza bac, admiteri etc si ai concurenta e mai mica. Plus ca intervine experienta de peste ani si deja esti mai relaxat. Bine, eu la a 12a am luat uimitorul punctaj de 19 puncte, dar eu am fost asa de lenes incat nu cred ca am voie sa intru pe info arena Smile) - dupa ce s-a facut putin mai cald afara n-am mai lucrat aproape deloc. Plus ca am participat mai mult pentru saptamana aia libera pe care am folosit-o sa invat pentru admitere (se adunasera niste treburi, eram prea inghesuit si nu iesea nimic bun; locala e usor de trecut, diriga insista, am zis ca nu strica si oricum la informatica tot lucrez/caut/incerc diverse si am zis ca nu strica sa ma testez putin).
Ideea e sa nu renunti doar din cauza asta. Plus ca in functie de facultatea la care vrei sa mergi o participare la nationala sau chiar si un punctaj mai mare la judeteana iti poate salta media destul de mult. Stiu ca ai zis ca nu vrei facultate de info, dar uneori nu prea conteaza nationala la care ai fost, sau conteaza sa fie tot pe real. Ca exemplu extrem: am un coleg care a participat la internationale de sah si poate intra cu media 10 (sau cu 10 ca pondere 1/2 din media de admitere - nu-mi amintesc exact) la medicina (nu mai stiu la ce facultate).
Pagini: [1]
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines