infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Implica-te! => Subiect creat de: Denis Mita din Ianuarie 17, 2014, 19:47:37



Titlul: Formatul trimiterii problemei
Scris de: Denis Mita din Ianuarie 17, 2014, 19:47:37
Salutare! Cred ca majoritatea administratorilor stiu sistemul de submisie de pe Codeforces si alte siteuri.Ma refer la optiunea de a copia codul si de a-l trimite in loc de a selecta un fisier care sa contina sursa.Consider ca ar fi ceva mai lejer deoarece uneori pierdem ceva timp pentru a gasi sursa pe care am lucrat-o.Stiu ca aceasta idee nu este o necesitate, dar consider ca este o imbunatatire ( de asemenea, sa se pastreze si metoda cu "Alege fisierul" ) . Sper sa luati in considerare ceea ce am mentionat, si tineti-o tot asa deoarece site-ul devine din ce in ce mai bun  :ok:.


Titlul: Răspuns: Formatul trimiterii problemei
Scris de: Adrian Budau din Ianuarie 17, 2014, 20:07:23
Salutare. Deocamdata nu aduagam nimic nou pe infoarena, din simplul fapt ca a devenit din ce in ce mai greu a lucra pe codul curent si pentur ca am cam ramas 2 oameni care bagam cod (si noi foarte foarte rar). M-am apucat sa rescriu infoarena in asa fel incat sa putem pune cat mai multe lucruri usor (cum ar fi aceasta propunere). Din pacate o sa mai dureze.


Titlul: Răspuns: Formatul trimiterii problemei
Scris de: Denis Mita din Ianuarie 17, 2014, 20:27:40
Nu conteaza, ma bucur ca deja se lucreaza la imbunatatiri si ii compatimesc pe cei ce fac asta. Multumim iarasi pentru ceea ce faceti!