infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Blog => Subiect creat de: Cosmin Negruseri din Octombrie 31, 2007, 08:42:51



Titlul: Interviu cu Catalin Francu - partea a doua
Scris de: Cosmin Negruseri din Octombrie 31, 2007, 08:42:51
Comentarii la postul http://infoarena.ro/blog/interviu-cu-catalin-francu-partea-a-doua


Titlul: Răspuns: Interviu cu Catalin Francu - partea a doua
Scris de: Cristian Strat din Octombrie 31, 2007, 10:51:10
Tare!

Va multmumim, Catalin & Cosmin!


Titlul: Răspuns: Interviu cu Catalin Francu - partea a doua
Scris de: Patcas Csaba din Octombrie 31, 2007, 21:12:54
Tin minte cand eram pe a 10-a, prima data la ONI, in 1999 la Medias. Era ultimul ONI fara evaluare automata si Catalin era in comisie atat la clasa 10-a, cat si la baraj. Propusese niste probleme, care nu numai ca aveau niste solutii frumoase, elegante, dar si niste enunturi interesante, invelite in cate o "poveste".

Fiind la primul meu ONI, am busit destul de urat cateva probleme. La una dintre probleme, la care corecta Catalin, imi dadea tot felul de RTE, iar el intra pentru fiecare in Pascal, in help sa-mi gaseasca codul acelei erori si sa-mi zica ca acela a fost Range Check Error, Arithmetic Overflow sau eventual Stack Overflow :)

A doua zi am zis sa fiu mai destept si am setat toate optiunile de compilare pe - (Pascalistii stiu de ce :) ). Astfel programul imi afisa ceva rezultate total aiurea, la care evaluatorul lui Catalin dadea un mesaj de genul: "Solutie mai buna ca a mea! Oare?". Dar totusi la primele cateva teste a verificat cu mana sa fie sigur ca nu el a gresit.

Pentru mine a fost comportament exemplar si de atunci incerc sa-l urmez in acest sens, cand ma aflu intr-o comisie la un concurs de informatica.