infoarena

infoarena - concursuri, probleme, evaluator, articole => Informatica => Subiect creat de: Mihaela Verman din Ianuarie 04, 2005, 10:09:34



Titlul: Algoritmul lui Hill?
Scris de: Mihaela Verman din Ianuarie 04, 2005, 10:09:34
Am auzit si eu despre el, insa se pare ca Google nu ma ajuta prea mult in gasirea unor informatii...  :roll: Din cate am descoperit.. se pare ca e un algoritm de generare a unor numere pseudoaleatorii..  :?
Ma poate ajuta cineva?  :)


Titlul: Algoritmul lui Hill?
Scris de: Danila Iulian din Februarie 26, 2006, 12:13:01
Eu stiu ca e un algoritm de aflare a infasuratorii convexe...
L-am gasit odata intr-o carte veche si mi s-a parut o alternativa f buna la scanarea graham (nu cred ca am scris bine :D ) si la potrivirea jarvis...


Titlul: Algoritmul lui Hill?
Scris de: Lucian Boca din Martie 15, 2006, 21:40:51
e un algoritm (probabil denumit impropriu) in culegerea de probleme a Doinei  H. Logofatu pentru determinarea infasurarii convexe (gasesti o descriere a lui acolo); surprinzator, pe google nu gasesti mai nimic..


Titlul: Raspuns: Algoritmul lui Hill?
Scris de: Tabara Mihai din Aprilie 19, 2006, 17:47:36
 ( repet si eu ...cam fara rost dar ma rog..)...Algoritmul lui Hill e pentru infasuratoare convexa ca si Scanarea Graham.)
Am o intrebare ...ca tot veni vorba;Am vazut in Cormen Potrivirea lui Jarvis .......si pe forum acuma.....are cineva algoritmul implmentat sau... eu stiu putin mai dezvoltat pentru ca in Cormen e putin facut "fugitiv"......e dezvoltata foarte frumos pe vreo 10 pagini Scanarea lui Graham si explicata perfect...dar de Potrivire ...doar desenul si ..cateva informatii ( foarte bune dar putin ....prea vag).

Asadar are cineva mai multe detalii?