infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Feedback infoarena => Subiect creat de: Radu Grigore din Februarie 15, 2007, 16:36:05Titlul: drepturi de folosire infoarena
Scris de: Radu Grigore din Februarie 15, 2007, 16:36:05
Pagina http://hackers.devnet.ro/wiki/TermsAndConditions zice ca nu poti folosi codul ca sa faci alt site si mai zice ca "If you think somebody else can benefit out of it, tell us and we may switch licenses." De curand am facut un mic site (http://radu.ucd.ie/DsaEval/) pentru un curs. Primul meu gand a fost sa folosesc infoarena si sa o customizez dar n-am putut din doua motive: licenta si lipsa suportului pt Java. Dar in general cred ca ar putea fi util pt facut site-uri pt cursuri.


Titlul: Raspuns: drepturi de folosire infoarena
Scris de: Dan-Leonard Crestez din Februarie 15, 2007, 23:59:53
Ce zici tu pare foarte interesant, dar te opreste si multe altele. Site-ul este in romana, punctajele se doar doar automar, etc.

Daca poti sa adaptezi site-ul la asa ceva nu cred ca este nici o problema, atat timp cat ne trimiti si noua toate modificarile. Spre exemplu ar fi foarte interesant suport de java in evaluator (cel mai probabil nu cu jrun).