infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Arhiva => Subiect creat de: cristi8 din Iulie 18, 2006, 17:41:03Titlul: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: cristi8 din Iulie 18, 2006, 17:41:03
Ma gandeam la adaugarea campului de "unitate de invatamant" la contul devnet. Ar fi interesant la statistici si concursuri.
Utilizatorii actuali ar putea fi "incurajati" sa completeze campul cand se logheaza pe infoarena.
Ar mai putea aparea si noi campuri, cum ar fi "data nasterii" (sa se orienteze utilizatorul si dupa varsta adversarilor in concursuri)

voi ce credeti?


Titlul: Raspuns: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Cristian Strat din Iulie 19, 2006, 13:57:26
Ma gandeam la judet & anul nasterii/de invatamant.
Pe unitati de invatamant e prea mult, mai ales ca nu e/va fi elevi-only.


Titlul: Raspuns: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Cosmin Negruseri din Iulie 19, 2006, 19:46:41
E  interesant si pe unitati de invatamant, pentru ca o sa concureze intre ele. Si atunci poti face usor niste topuri intre licee/judete diferite.


Titlul: Re: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Tiberiu-Lucian Florea din Iulie 19, 2006, 20:49:27
Dar apar niste probleme. E imposibil sa existe pe infoarena o lista cu toate unitatile de invatamant din tara si sa selecteze fiecare una din astea, iar daca i se ofera fiecarui utilizator posibilitatea de a scrie intr-un textbox unitatea de provenienta vor aparea raspunsuri usor diferite, cum ar fi "Vianu", "CNITV", "Liceul de Informatica Tudor Vianu", care vor fi considerate distincte de catre diversele scripturi care le vor prelucra.


Titlul: Raspuns: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Savin Tiberiu din Iulie 19, 2006, 21:03:45
atunci macar pe judete, ar fi cool


Titlul: Re: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Valentin Stanciu din Iulie 19, 2006, 22:24:08
se poate face ca pe TopCoder partea cu unitatea de invatamant: fiecare poate sa caute o unitate deja existenta, daca gaseste ce cauta sa o selecteze, daca nu, sa faca una noua (si viitorii concurenti o sa o gaseasca pe asta nou facuta)
.. la inceput o sa fie un mic haos, gen "CNITV" si "Vianu" separat (era dat deja exemplu), dar dupa o vreme, daca sunt atenti, o sa vada ca exista deja unitatea respectiva si o sa se schimbe..
intr-adevar nu o sa se ajunga la "perfectiune" decat daca vor fi multi dintr-o unitate si toata lumea o sa intre in "clubul mare"..


Titlul: Raspuns: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Cosmin Negruseri din Iulie 20, 2006, 03:18:20
Cred ca daca vor sa traga la comun userii din acelasi liceu vor scrie acelasi nume ... nu e nevoie sa implementezi ceva special pt chestia asta.


Titlul: Raspuns: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: cristi8 din Iulie 20, 2006, 11:14:06
Eu am zis "unitate de invatamant" si nu "liceu" tocmai pentru a cuprinde si facultati.
Si principalul scop ma gandeam sa fie ca utilizatorii sa afle unde invata ceilalti membrii. Ar fi interesant pentru unii sa stie ca "primii 3 au fost din Vianu, dupa care un student la Automatica, ...". Sau "Aaa, X e defapt cu mine-n liceu/facultate !"

In al doilea rand, aflii usor cine e cel mai tare din liceul / facultatea ta, ...chiar poti sa faci un mic clasament. Asta s-ar putea face de utilizator, uitandu-se pe coloana respectiva in clasament, nu neaparat automat de un script

Deci nu cred ca e chiar necesar ca toti sa completeze identic campul. (in caz ca e greu de pus in practica, zic ca e superb si cu un TextBox)


Titlul: Re: Sugestie: noi campuri la contul devnet
Scris de: Stefan-Alexandru Filip din Iulie 21, 2006, 14:19:00
Varianta acceptata este "CNITV".