infoarena

Comunitate - feedback, proiecte si distractie => Off topic => Subiect creat de: Berceanu Cristian din Martie 28, 2009, 17:30:07



Titlul: Have fun @ ONI.
Scris de: Berceanu Cristian din Martie 28, 2009, 17:30:07
Noroc  :D . Care mergeti la ONI anu asta si nu vreti sa va plictisiti dati-mi si mie un mesaj, sa o punem de un basket sau de un biliard:> (evident dupa probe&stuff :D). N-am mai jucat basket de 2 luni si pana la ONI n-am timp poate facem cateva echipe colosa.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Simina Pitur din Martie 29, 2009, 21:19:07
Oh pick me, pick me!!  :flex:

Sper s-avem vreme buna de un baschet. Prefer un joc in aer liber cu o minge, decat unul inauntru, fie el si cu 8 mingi.
N-am apucat niciodata sa joc ceva la vreun ONI, parca m-as fi dus la bai, la slujba, la cinema. Sper ca anul asta sa fac o exceptie.

So, who else is coming to ONI?
Si e cineva amator si de alte sporturi?  :) Volei?


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Codrea Marcel din Martie 29, 2009, 21:44:04
La slujbă aş merge şi eu dar numai înainte de probe.  :)

Eu prefer fotbalul... e mai de prost - gust ?  :?


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Savin Tiberiu din Martie 29, 2009, 23:48:21
Stiu si eu cum e acuma inainte de oni, toata lumea e asa excited ca o sa fie fun & stuff, dar sincer sa fiu, cred ca veti fi dezamagiti de orasul galati :). Ma rog, nu e nevoie sa ma bagati in seama, asa imi arat eu frustrarea asupra locatiei in care se tine oni-ul, avand in vedere ca s-a mai tinut odata si acum 4 ani.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Sima Cotizo din Martie 29, 2009, 23:53:57
Si o finala .campion acu 2 ani :-' ... dar mie mi-a placut de fiecare data :D
Si e cineva amator si de alte sporturi?  :) Volei?
Sticlism viteza? :D (glumesc)


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Savin Tiberiu din Martie 30, 2009, 00:14:49
Citat
Si o finala .campion acu 2 ani Whistle ... dar mie mi-a placut de fiecare data

Pai de aia se tot tine, ca ziceti voi ca va place. Nu putea si voua sa va placa in alta parte. Undeva la munte, la mare, vreun loc de unde nu vine nimeni la oni. E vreo cineva din Mamaia la oni? (Constanta nu se pune)


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Andrei Grigorean din Martie 30, 2009, 00:37:44
La ONI in Galati am avut ultima data ghide :P


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Codrea Marcel din Martie 30, 2009, 14:41:46
Contează foarte mult şi oraşul în care locuieşti. Sunt obişnuit cu un orăşel de 35 000 locuitori, plin de şomeri, fără viaţă de noapte. Ultimii care s-au îmbogăţit în Sighetu Marmaţiei au fost cei care au montat geamuri termopan. Galaţi nu are cum să mă dezamăgească. Daca locuieşti în Bucureşti, bănuiesc că o să fie cam plicticos.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Gabriel Bitis din Martie 30, 2009, 14:46:02
La un fotbal m'as baga si eu, chiar si baschet :)

Pe mine m'a dezamagit deja orasul... nu au KFC in Galati !  :thumbdown:


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Nezbeda Harald din Martie 31, 2009, 10:33:40
Deci eu pot spune din start ca nu imi va place pentru ca voi face in jur de 15 ore pe drum :P si toate cu trenul  :roll:


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Berceanu Cristian din Aprilie 01, 2009, 22:35:16
Strangem 10 insi punem cate 30.000 fiecare luam o minge de unica folosinta si batem mingea, daca e cineva interesat add:[email protected] va rog :D. Apropo de fotbal cum ca ar fi de prost-gust, mie nu-mi place fotbalu' daca faci 2 gramezi cu nisip infigi 2 bete ai facut poarta, mai aduce unu mingea si incingi o miuta, asa basketu presupune panou, minge si e mai complicat sa dai prin inel decat sa dai cu basica-n poarta. Eu fiind un fan foarte mare al lui Mircea Badea si cum rade de fotbalul de la noi din tara (pe buna dreptate) si mai ales cum vad chiar in acest moment cum romania si-o ia de la Austria mi se scarbeste detot prefer basket mai ales ca joc din cls a 5-a:P.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Tataranu Vlad din Aprilie 02, 2009, 16:47:41
Strangem 10 insi punem cate 30.000 fiecare luam o minge de unica folosinta si batem mingea, daca e cineva interesat add:[email protected] va rog :D. Apropo de fotbal cum ca ar fi de prost-gust, mie nu-mi place fotbalu' daca faci 2 gramezi cu nisip infigi 2 bete ai facut poarta, mai aduce unu mingea si incingi o miuta, asa basketu presupune panou, minge si e mai complicat sa dai prin inel decat sa dai cu basica-n poarta. Eu fiind un fan foarte mare al lui Mircea Badea si cum rade de fotbalul de la noi din tara (pe buna dreptate) si mai ales cum vad chiar in acest moment cum romania si-o ia de la Austria mi se scarbeste detot de tot prefer basket mai ales ca joc din cls a 5-a:P.
E o mare diferenta intre fotbalul din spatele blocului si fotbalul de performanta :P
Si tocmai de-aia imi place mai mult fotbalul, keep it simple.

PS: Chiar daca echipa o merita, si Romania se scrie cu R mare, la fel cum Austria se scrie cu A mare :poc:


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Berceanu Cristian din Aprilie 02, 2009, 20:03:01
La sportul de performanta ma uit si eu, oricare ar fi el, da' la noi in tara nu exista sport "de performanta", eu intelegand prin performanta trecerea de grupele UCL sau cel putin calificare la campionatul mondial.


Btw. am scris din greseala Romania cu "r" si mi-a fost lene sa corectez, nu era nevoie sa imi atragi atentia . . . :annoyed:


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Emanuel Cinca din Aprilie 02, 2009, 20:52:02
Tin sa te contrazic. Avem si sport de performanta, poate nu avem fotbal... aia e altceva. Primul exemplu ce imi vine in minte e Oltchim. Semifinalele Ligii Campionilor e ceva de luat in seama. Si handbalul romanesc in general e destul de valoros, mai ales cel feminin.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: Berceanu Cristian din Aprilie 02, 2009, 23:13:01
Sa ma ierti, ma gandeam numai la fotbal :D asa e handbalul romanesc e foarte tare :P si sa nu uitam de campionul la skandenberg si mai ales de Lucian Bute, mai ales ca boxul nu e o bataie cum cred destul de multi, antrenamentele sunt foarte, foarte dure si probabil ca daca va avea sansa va castiga si mai multe centuri, pacat ca sansa se decide de catre o comisie. In fine am fost cam hazardat aruncand mai repede acea propozitie :D.


Titlul: Răspuns: Have fun @ ONI.
Scris de: razyelx din Aprilie 03, 2009, 14:51:55
Pai sincer nu numai handbalul, baschetul feminin iar e puternic. Din cate stiu ICIM ARAD face furori si e daca nu gresesc pe primul loc in tara(daca nu li s-a intrerupt secventa de campioane).