Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: BrainIT  (Citit de 2414 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
filipb
Nu mai tace
*****

Karma: 232
Deconectat Deconectat

Mesaje: 929



Vezi Profilul
« : Octombrie 13, 2008, 18:29:10 »

Un concurs de software la care poate sunteti interesati sa participati:

"Va invitam pe BrainIT.

Acest concurs a luat nastere odata cu dorinta echipei Braincode de a sprijini si educa participantii in spiritul competitiei, devenind astfel mai buni.

Este un concurs national care se desfasoara online. Jurizarea este facuta de programatori tineri cu o vasta experienta in programare si in concursuri atat la nivel national cat si international. BrainIT este dedicat celor care au inclinatii spre programare si care creeaza proiecte software si/sau proiecte web.

Concurs cu premii?
Da, este un concurs cu premii. Fiecare participant va primi o diploma la sfarsit iar premiantii vor primi o diploma ce atesta locul obtinut si premii materiale.

Ce sectiuni exista?
Exista o singura sectiune fata de alte concursuri in care proiectele sunt impartite intre 2 sau 3 sectiuni. In acest fel va incurajam in crearea unei idei atat de bune incat sa nu conteze sectiunea la care participi.

Ce promovam?
Promovam ingeniozitatea, creativitatea si utilitatea proiectului vostru si nu complexitatea sau numarul de nopti petrecute pentru crearea lui.

Cum participam?
Simplu, va inscrieti aici, adaugati o descriere a proiectului creat de voi si un titlu pentru acesta iar noi va vom anunta printr-un e-mail, dupa perioada inscrierilor unde va trebui sa trimiteti proiectele.

Termeni, conditii si regulament?
Termenii pe care va trebui sa ii acceptati pentru a participa la concurs se afla aici.

Mult succes!"
Memorat
sima_cotizo
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 596



Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Octombrie 13, 2008, 18:56:33 »

Concursul asta nu seamana cu InfoEducatie? Acel concurs s-a "stins"?  Confused
Memorat
DranaXum
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 7



Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Octombrie 13, 2008, 21:24:48 »

Salut,

Nu, Infoeducatie nu s-a stins. Inca ramane unul dintre cele mai mari concursuri de proiecte (software/web) din tara. Fata de Infoeducatie, BrainIT se desfasoara online si NU impune limita de varsta. Nu exista fata judeteana iar in felul asta putem fi siguri ca oferim sanse de afirmare si elevilor care nu au inca acces la astfel de competitii, nu din cauza lor, ci din cauza ca nu sunt anuntati la timp (referitor la locul de desfasurare, ce trebuie sa realizeze etc).

Un alt avantaj ar fi faptul ca, fiind online, cei cu posibilitati financiare precare, care nu isi permit un drum si o cazare la un concurs, pot participa la acesta, pot obtine premii si, foarte important, isi pot compara nivelul fata de alti participanti din tara (studenti sau elevi).

Toate cele bune!
« Ultima modificare: Octombrie 14, 2008, 17:30:22 de către Alexandru Dumitru Paunoiu » Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines