Pagini: 1 ... 7 8 [9]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: 000 A+B  (Citit de 57769 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #200 : Septembrie 29, 2013, 18:44:19 »

In loc de
Cod:
if(b==0)&&(a!=1)
pune
Cod:
if((b==0)&&(a!=1))
Memorat
Andrei2016
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #201 : Noiembrie 02, 2013, 13:52:23 »

Ce e gresit in acest algoritm.
#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
int a,b,S;
int main()
{
    ifstream f ("adunare.in");
    ofstream r ("adunare.out");
    f>>a;
    f>>b;
    S = a+b;
    if (S<2000000000) r<<S<<'\n';
    f.close();
    r.close();
    return 1;
}
Memorat
blasterz
Nu mai tace
*****

Karma: 92
Deconectat Deconectat

Mesaje: 255



Vezi Profilul
« Răspunde #202 : Noiembrie 02, 2013, 14:22:23 »

Ce e gresit in acest algoritm.
#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
int a,b,S;
int main()
{
    ifstream f ("adunare.in");
    ofstream r ("adunare.out");
    f>>a;
    f>>b;
    S = a+b;
    if (S<2000000000) r<<S<<'\n';
    f.close();
    r.close();
    return 1;
}

main trebuie sa returneze 0. Si scoate iful ala din cod
Memorat
vtt271
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #203 : Octombrie 26, 2014, 12:58:34 »

Stie cineva de ce primesc Runtime Error daca trimit aceasta sursa in java??
thx
Memorat
PlayLikeNeverB4
Nu mai tace
*****

Karma: 212
Deconectat Deconectat

Mesaje: 719



Vezi Profilul
« Răspunde #204 : Octombrie 26, 2014, 14:41:53 »

http://www.infoarena.ro/forum/index.php?topic=10164.0
Memorat
sandi.florian
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #205 : Noiembrie 19, 2014, 23:18:05 »

imi poate spune cineva ce greseala este in codu:
 
#include<iostream.h>
#include<fstream.h>
using namespace std;
 
int a,b;
int main()
{
    ifstream f("adunare.in");
    ofstream g("adunare.out");
    f>>a;
    f>>b;
    g<<a+b;
     
    f.close();
    g.close();
    return 0;
}
Memorat
CosminRusu
De-al casei
***

Karma: 77
Deconectat Deconectat

Mesaje: 104



Vezi Profilul
« Răspunde #206 : Noiembrie 20, 2014, 08:37:28 »

imi poate spune cineva ce greseala este in codu:
 
#include<iostream.h>
#include<fstream.h>
using namespace std;
 
int a,b;
int main()
{
    ifstream f("adunare.in");
    ofstream g("adunare.out");
    f>>a;
    f>>b;
    g<<a+b;
     
    f.close();
    g.close();
    return 0;
}

Librariile trebuie fara extensia .h, sunt deprecated. Scoate .h si o sa iti mearga Smile.
Memorat
sandi.florian
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #207 : Noiembrie 27, 2014, 02:23:15 »

Mersi Cosmin
Memorat
DavidL
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #208 : Iulie 19, 2015, 17:06:55 »

Ce nu am facut bine?
Cod:
program adunare;
        var a,b,S:longint;
        adunin,adunout:text;
begin
        assign(adunin,'adunare.in');
        assign(adunout,'adunare.out');
        reset(adunin);rewrite(adunout);
        readln(a,b);
        S:=a+b;
        if(S<=2000000000)then
        writeln(adunout,S);
        close(adunin);
        close(adunout);
end.
Memorat
dragangabriel
Strain


Karma: 3
Deconectat Deconectat

Mesaje: 9



Vezi Profilul
« Răspunde #209 : Iulie 19, 2015, 22:21:39 »

Nu cred ca ai facut citirea bine
Cod:
        assign(adunin,'adunare.in');
        assign(adunout,'adunare.out');
        reset(adunin);rewrite(adunout);
        readln(a,b);

ar trebui sa citesti din fisier
       
Cod:
readln(adunin, a, b);
Memorat
DavidL
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #210 : Iulie 20, 2015, 09:08:21 »

Mersi, acum am 100 de puncte
Memorat
DavidL
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 3



Vezi Profilul
« Răspunde #211 : Iulie 20, 2015, 10:23:52 »

Chiar daca am luat 100, atunci cand rulez programul ma scoate cu error 2, desi am fisierele adunare.in si adunare.out in acelasi loc cu programul. Care e problema?
Memorat
Zoltan
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #212 : Octombrie 04, 2015, 10:12:40 »

Am trimis programul:

#include <fstream>

using namespace std;

int main()
{
    int a,b,c;
    fstream f1("adunare.in", ios::in);
    f1>>a >>b;
    c=a+b;
    f1.close();
    fstream f2("adunare.out", ios::out);
    f2<<c;
    f2.close();
    return 0;
}

si la arhiva de probleme imi arata cu un x rosu in fata. Asta inseamna ca inca nu a fost procesat, ca e gresit sau ca trebuie sa adaug si fisierele adunare.in si adunare.out?
Memorat
Cristian1997
Strain


Karma: 2
Deconectat Deconectat

Mesaje: 18



Vezi Profilul
« Răspunde #213 : Octombrie 05, 2015, 17:01:38 »

Tu ai trimis proiectul adica fisierul cbp.

Tu trebuie sa trimiti sursa, adica fisierul cu extensia cpp.
Memorat
megabytes112
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #214 : Noiembrie 26, 2015, 21:56:51 »

De ce îmi dă eroarea ”main method missing” la evaluare?
http://www.infoarena.ro/job_detail/1537085

P.S.: Să răspundă doar cei care știu Java, deoarece sunt începător pe acest limbaj de programare. Această problemă este extrem de simplu de implementat în C++.

L.E.: Nu mai am nevoie de ajutor, am luat 100 de puncte. Yahoo! http://www.infoarena.ro/job_detail/1537154
« Ultima modificare: Noiembrie 26, 2015, 23:17:18 de către Bigfoot din padure » Memorat
Fludorf
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #215 : Decembrie 28, 2015, 18:48:34 »

sunt incepator in c++ si as avea nevoie de putin ajutor:
 va rog frumos sa-mi explice cineva cum sa fac chestiile astea cu ifstream si ofstream
multumesc
Memorat
mathboy
Moderatori infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 150
Deconectat Deconectat

Mesaje: 258



Vezi Profilul
« Răspunde #216 : Decembrie 29, 2015, 13:34:58 »

Primele 3 pagini ar trebui să fie îndeajuns pentru lucrul cu fișiere la început [link].
Memorat
mandescudomnica
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #217 : Ianuarie 20, 2016, 13:28:40 »

multumesc!
Memorat
DDDECAR
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #218 : Februarie 07, 2017, 13:02:01 »

#include <iostream>
#include <math.h>
#include <fstream>
using namespace std;
 
int main() {
    ifstream f("adunare.in");
    ofstream g("adunare.out");
int a,b;
f>>a>>b;
g<<a+b;
return 0;
}


Asta merge sigur!Garantez:) Read This!
Memorat
CharlieWashington
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #219 : Iunie 26, 2018, 17:50:37 »

Cand incarc problema pe site primesc urmatoarea eroare :

Eroare de compilare: Main.java:4: error: class Sum is public, should be declared in a file named Sum.java public class Sum ^ 1 error

Insa problema pe calculator merge fara probleme. Idei ?

import java.io.*;
import java.util.*;

public class Sum
{
    public static void main (String[] args)
    {
       Scanner input = null;
       PrintStream output = null;


       int firstNumber, secondNumber, sum;

       try
       {

          input = new Scanner(new File("adunare.in"));
          output = new PrintStream("adunare.out");

          // read the numbers from the file
          firstNumber = input.nextInt();
          secondNumber = input.nextInt();
          // compute the sum of the 2 numbers
          sum = firstNumber + secondNumber;

          // print the sum in to the output file
          output.print(sum);
          output.flush();

          // close the 2 files
          input.close();
          output.close();

       }
       catch (IOException exception)
       {
          System.err.println(exception);
       }
    }
}
Memorat
cLww
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #220 : Septembrie 03, 2018, 15:32:52 »

#include <fstream>
using namespace std;
ifstream f("adunare.in");
ofstream g("adunare.out");
int main()
{
    int a,b,s=0;
    f>>a;
    f>>b;
    s=a+b;
    g<<s;
    f.close();
    g.close();
    return 0;
}
Memorat
HanzuRadu
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #221 : Decembrie 02, 2018, 02:31:25 »

#include <iostream>
using namespace std;

int main() {
   int a, b, s;
   cin >> a >> b;
   s = a + b;
   cout << "Suma=" << s << endl;
   system("pause");
   return 0;
}
 Banana
Memorat
IulianPop
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1



Vezi Profilul
« Răspunde #222 : Martie 03, 2019, 10:02:52 »

Salutare, ma tot chinui de ceva timp sa fac probleme pe siteul acesta, dar de fiecare data imi da 0 puncte, chiar si la problema A+B, am incercat sa trimit fisierul si in CB si intr-un fisier de tip text document, dar nu imi merge.Multumesc anticipat si KATGW
Memorat
freak93
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 341
Deconectat Deconectat

Mesaje: 786



Vezi Profilul
« Răspunde #223 : Martie 03, 2019, 12:53:21 »

Probleme pe Infoarena lucreaza cu fisiere. Un exempu de sursa care foloseste fisiere este de exemplu 730754.

Daca nu ai mai lucrat cu fisiere iti recomand articolul Input/Output
Memorat
rarestare1
Strain


Karma: 0
Deconectat Deconectat

Mesaje: 2



Vezi Profilul
« Răspunde #224 : Martie 14, 2019, 19:07:35 »

Nu inteleg de ce nu merge
Memorat
Pagini: 1 ... 7 8 [9]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines