Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Problema __Va rog sa o rezolvati..pt evaluatori  (Citit de 2030 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
vladut.forum
Vizitator
« : Februarie 24, 2005, 20:26:44 »

jobID 25564 utilizator vlad_D ..

cer sa mi se reevalueze problemele manual..
La doua probleme am pierdut puncte deoarece imi aparea o eroare cu endl.. eu nu eram obisnuit cu aceasta problema..(cel putin la olimpiada si .campion nu se pune problema.).
Cer sa se reevalueze si sa mi se repuncteze problemele.
Multumesc...(promit ca voi urca considerabil in top...)
cel putin de la 10 pct (cate am) la >110 dupa reevaluare.
Multumesc din nou.
Datele mele:
jobID 25564 utilizator vlad_D
________________---
Dumitriu Vlad,Liis,
"Daca vezi pe cineva fara zambet, da-i unul de-al tau!"
Memorat
domino
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 281
Deconectat Deconectat

Mesaje: 1.340



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Februarie 24, 2005, 21:07:33 »

Citat din mesajul lui: vladut.forum
jobID 25564 utilizator vlad_D ..

cer sa mi se reevalueze problemele manual..
La doua probleme am pierdut puncte deoarece imi aparea o eroare cu endl.. eu nu eram obisnuit cu aceasta problema..(cel putin la olimpiada si .campion nu se pune problema.).
Cer sa se reevalueze si sa mi se repuncteze problemele.
Multumesc...(promit ca voi urca considerabil in top...)
cel putin de la 10 pct (cate am) la >110 dupa reevaluare.
Multumesc din nou.
Datele mele:
jobID 25564 utilizator vlad_D
________________---
Dumitriu Vlad,Liis,
"Daca vezi pe cineva fara zambet, da-i unul de-al tau!"


Nu inteleg, care e problema exact? Ce eroare cu endl? Ma rog, daca e vorba de schimbat surse asa ceva nu se poate face, ma indoiesc ca o reevaluare va schimba cu ceva punctajul, dar vom incerca...
Memorat
vladut.forum
Vizitator
« Răspunde #2 : Februarie 25, 2005, 09:24:14 »

M-ai exact mi-a dat eroare ca cica nu am declarat variabila endl..
chiar daca nu puteti schiomba sursele. va rog faceti to posibilul..
multumesc...
(sau incercati manual le compilati din c++,si verificati testele.)
Memorat
bogdan2412
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 410
Deconectat Deconectat

Mesaje: 951



Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 25, 2005, 20:33:08 »

Asta era o chestie nasoala in g++. Mi s-a intamplat si mie la USACO. Presupun ca ai declarat doar fstream nu? Daca puneai si iostream atunci mergea.... sau poti sa folosesti stdio Tongue
Memorat
wickedman
Echipa infoarena
Nu mai tace
*****

Karma: 227
Deconectat Deconectat

Mesaje: 670



Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Februarie 25, 2005, 21:23:24 »

problemele vor fi puse in arhiva si va veti putea evalua sursele oricat vreti.  evident, schimbari nu se pot face in sursele deja trimise spre evaluare.

priveste partea buna a lucrurilor: puteai sa o patesti la ONI Very Happy
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines