Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: [concurs] USACO December Contest  (Citit de 2111 ori)
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
GavrilaVlad
Nu mai tace
*****

Karma: 219
Deconectat Deconectat

Mesaje: 222



Vezi Profilul
« : Noiembrie 13, 2015, 15:25:13 »

In perioada 11-14 decembrie are loc primul concurs USACO din sezonul 2015-2016. Aceste concursuri online sunt destinate selectarii echipei Statelor Unite pentru IOI, servind drept calificare pentru US Open (finala lor on-site), din pacate inaccesibila strainilor. Cu toate acestea, concursurile online sunt accesibile tuturor si reprezinta o ocazie foarte buna de pregatire.

Cateva particularitati ale concursului:

  • Dureaza 3-4 ore si are de obicei 3 probleme (per divizie). Cu toate acestea, puteti incepe concursul oricand in perioada de patru zile in care se desfasoara (in cazul nostru 11-14 decembrie) - din momentul in care intrati in interfata de concurs, timpul alocat rezolvarii problemelor incepe sa se scurga
  • Primiti full feedback pe problemele pe care le rezolvati.
  • Exista 4 categorii de concurs: Bronze, Silver, Gold, Platinum, fiecare avand un set de 3 probleme din ce in ce mai dificil. Orice concurent nou va fi automat inscris in divizia Bronze, iar concurentii vechi nu sunt retrogradati.
  • Daca terminati cu un scor foarte mare (de obicei maxim sau foarte aproape de maxim), sunteti automat promovati in divizia urmatoare, si puteti participa imediat la concursul dedicat diviziei respective. De aceea, daca urmariti promovare rapida, incepeti concursul inca din prima sa zi de desfasurare.
  • Dupa perioada de 4 zile au loc promovari suplimentare, dar veti putea participa in divizia respectiva doar la concursul din luna urmatoare.

Puteti citi regulamentul complet pentru mai multe detalii.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  
 
Schimbă forumul:  

Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2013, Simple Machines