Lansare portal info.devNet!

fluffy
Dan-Leonard Crestez
11 noiembrie 2004

info.devNet este un portal de informatica dedicat tuturor celor pasionati de acest domeniu. Portalul prezinta articole despre algoritmi, structuri de date, limbaje de programare, probleme si competitii de informatica, o lista comprehensiva de resurse web, downloads si sustine o comunitate activa formata, in special, din elevi si studenti, fosti sau actuali olimpici la informatica.

Scopul acestui portal este de a oferi elevilor si studentilor ce se pregatesc pentru competitii de informatica acces usor si rapid la materiale valoroase de pregatire, de a-i tine la curent cu ultimele noutati legate de acest domeniu si de a facilita comunicarea intre acestia.

Materialele prezente pe acest site sunt scrise 100% prin voluntariat de catre fosti sau actuali olimpici la informatica. Unii dintre ei au fost medaliati la competii internationale, altii au fost selectionati in lotul national de informatica sau au castigat locuri fruntase la ONI. Indiferent de autor, vom incerca sa verificam si sa imbunatatim constant articolele publicate. Incurajam din plin discutiile, comentariile si sugestiile pe marginea lor in cadrul forumului.

Ii rugam pe cei care doresc sa contribuie la construirea acestui "knowledge-base" sa ne contacteze prin intermediul forumului!

Categorii: stiri